fbpx
Політика

Пушков назвав американців найбільшими шпигунами

 Глава комітету Державної думи Росії з міжнародних справ Олексій Пушков вважає, що американці є найбільшими шпигунами у світі, і ніхто не працює в цьому напрямку в такому ж масштабі, як вони.

Також він зазначив, що саме через масштабе американське шпигунство і розгорівся такий скандал. За його словами, безглуздо зараз писати про те, ніби всі за всіма шпигують, оскільки до масштабів Сполучених Штатів ще ніхто не дійшов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Не треба писати нісенітницю, що всі, мовляв, шпигують за всіма. НІХТО, крім США, не веде електронне шпигунство в таких масштабах. Звідси і масштаб скандалу», – написав Олексій Пушков у своєму Twitter.

Нагадаємо, що скандал навколо американських спецслужб розігрався після того як міжнародні ЗМІ опублікували інформацію про прослуховування і стеження за іноземними дипломатами та громадянами. Відповідні матеріали журналістам надав екс-співробітник ЦРУ Едвард Сноуден.

Читайте також: