fbpx
Новини світу

Instagram нарешті дістанеться до Windows Phone 8

 Мобільна платформа Windows Phone 8 так і не здобула особливого успіху на ринку, не зумівши чинити гідний опір таким системам, як iOS і Android. Багато хто пов’язував це в першу чергу з відсутністю великої кількості додатків на Windows Phone 8, зокрема популярної фото – мережі Instagram.

 Сьогодні ж, 22 жовтня, в рамках презентації в Абу – Дабі, голова компанії Nokia Стівен Елоп повідомив новину, яку багато хто дійсно досить давно чекав. Він анонсував вихід офіційної програми Instagram під Windows Phone 8, запевнивши, що вона з’явиться вже в найближчі тижні.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 При цьому Instagram став не єдиним додатком, який незабаром добереться до Windows Phone 8. Серед інших також були названі Vine і Flipboard.

  Перший додаток дозволяє записувати короткі відеозаписи і потім викладати їх в Twitter. До слова, саме додаток якраз і належить Twitter.

 Що ж до Flipboard – то це свого роду журнал, за допомогою якого можна підписуватися на новини різних популярних ресурсів, які згодом відображаються в додатку і верстаються як сторінки журналу.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

 Всі ці додатки будуть доступні безкоштовно.

Читайте також: