fbpx
Політика

В Сімферополі мітингувальники пов’язали чорні стрічки на паркан ГУ МВС АРК

У Сімферополі після подій на столичному Євромайдані будівлю ГУ МВС прикрасили чорними стрічками

У Сімферополі представники громадських організацій і місцеві жителі провели акцію скорботи і громадянського ненасильницького протесту, передає кореспондент УНН.

На центральній площі ім. Леніна громадяни висловили протест діям співробітників підрозділу "Беркут" у Києві на Майдані Незалежності. Учасники тримали в руках плакати: "Сьогодні вночі "Беркут" бив моїх друзів на Майдані. Я не хочу такої влади!" і "А ти впевнений, що завтра "Беркут" не прийде до тебе?".

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

Після годинного мітингу учасники акції попрямували центральною вулицею міста до Головного управління МВС України в АРК, де пов’язали чорні стрічки на паркан головного входу кримського главку міністерства. "Всі знають, що розігнали Майдан, застосовували газ. Людей бив "Беркут" просто так: по голові, в пах, по руках кийками. Але "Беркут" – це не якесь примарне державне об’єднання. Це не орган. Це держава. "Беркут" – це конкретні люди", – заявив один з організаторів акції Сергій Мокренюк.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Відзначимо, що під час проведення акції ніяких провокацій не сталося. Зазначимо, під час нічного розгону мітингувальників на Євромайдані в Києві серед співробітників "Беркута" очевидці впізнали співробітників його кримського підрозділу. При цьому в кримському главку МВС не коментують даний факт.

Джерело: УНН

Читайте також: