fbpx
Політика

Молоді слід розібратися, проти чого вона протестують – Азаров

 Микола Азаров вирішив звернутися до української молоді, звернувши увагу на те, що багато студентів продовжують займатися навчанням, в той час як інша частина використовує свій час для участі в різних мітингах. За його словами, в цілому, в цьому немає нічого поганого – це говорить про активну політичну позицію молодих людей.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Але що я хотів би побажати молоді? Насамперед, протестуючи проти чогось, спробувати спочатку розібратися: власне проти чого ти протестуєш, чому таке рішення прийнято», – написав прем’єр-міністр у себе в Facebook.

Як він зазначив, через кілька років нинішня молодь вступить в активну виробничу діяльність і їм самим доведеться приймати деколи нелегкі рішення.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Так от, це дуже хороший випадок детально проаналізувати все, розібратися і вже потім прийняти усвідомлене рішення», – сказав Микола Азаров.

На його думку, в житті слід керуватися не емоціями, а в першу чергу розрахунками.

Читайте також: