fbpx
Новини світу

Полонського перевели у в’язницю суворого режиму

  Російський бізнесмен Сергій Полонський, який раніше був затриманий в Камбоджі за ордером Інтерполу, сьогодні, 13 листопада, був переведений до в’язниці суворого режиму Прей Сар. До цього, як повідомлялося, його утримували в спецблоці Департаменту по боротьбі з тероризмом МВС Камбоджі.

Відповідною інформацією поділився адвокат, що представляв інтереси Полонського в Камбоджі. За його словами, в’язниця, в яку потрапив росіянин, знаходиться на околиці Пномпеня. Там є слідчий ізолятор, а також окрема зона для в’язнів. При цьому він зазначив, що це безпрецедентний випадок, коли йдеться про екстрадицію ув’язненого.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як стверджує адвокат, якщо ув’язненого збираються передати іншій країні, то його зазвичай містять весь час в центрі тимчасового утримання імміграційної поліції. Однак Полонський там жодного разу не був.

Адвокат вважає, що є кілька можливих причин, через які Полонського перевели у в’язницю строгого режиму – це було зроблено через резонансний характер справи Полонського, або ж йому нададуть можливість оскаржити свою видачу росіянам.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: