fbpx
Політика

У Києві пікетуватимуть Кабінет міністрів

Колона мітингувальників рушить з Європейської площі на пікет уряду о 8 ранку

  Щойно активіст оголосив зі сцени, розташованої на Європейській площі у столиці, де зараз відбувається мітинг опозиційних сил, що колона мітингувальників на пікет будівлі Кабінету міністрів України рушить з площі в 8 ранку, передає УНН.

Як зазначили активісти, метою пікетування Кабінету міністрів є єдина вимога – скасування розпорядження про зупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Зараз на Європейській площі знаходиться близько 300 осіб, однак люди тільки починають збиратися. Серед організаторів було помічено Юрія Луценка.

Нагадаємо, в понеділок, 25 листопада, о 7:30, на Європейській площі опозиція оголосила формування колони для блок-пікету будівлі Кабінету міністрів України. До участі в акції опозиція запросила всіх бажаючих.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Учора організатори опозиційного мітингу на Європейській площі оголосили свою акцію безстроковою, так само як і громадські активісти, які проводять свій захід на Майдані Незалежності.

У свою чергу УНН повідомили в прес-службі МВС, що заявок на проведення мирних зборів у зазначених місцях центру столиці на 25 листопада не надходило.

Джерело: УНН

Читайте також: