fbpx
Новини Євромайдана

Біля барикади біля ЦУМу зібралися провокатори

Народний депутат України від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив про те, що біля барикади біля ЦУМу зібралася група провокаторів, що складається приблизно з 50 осіб. За його словами, у них на руках пов’язки з п’ятьма лініями, що дуже нагадує символіку ЛГБТ, правда у тих сім ліній.

  «Виходячи з кількості людей, мета у них одна – попіаритися перед камерами», – написав Бригинець на своїй сторінці в Facebook.

 Як він зазначив, їхній лідер заявляє, що прийшла з українцями, звернувши також увагу на те, що йдеться про «панночку», яка підігравала Пилипишину проти опозиції на 223 окрузі, за що згодом була виключена Олегом Ляшком з його Радикальної партії.

 «Тепер вона скинула свою політичну маску і прямо виступає проти Майдану. Їй не подобається, що вулиці заблоковані», – розповів Олександр Бригинець.

 Незважаючи на те що Олександр Бригинець так і не назвав ім’я цієї жінки, передбачається, що йдеться про Вікторію Шилову.

 Олександр Бригинець також повідомив, що його колега Андрій Парубій запропонував жінці разом з її активістами піти розблокувати від «Беркута» вулицю Банкову або Грушевського.

 «Але, звичайно, йти проти "Беркута" вони не будуть, тому що їм не за те заплатили. Так, поюліть перед камерами – це, будь ласка. Так що тут все спокійно. Тому повертаюся на Майдан», – підсумував депутат.

Читайте також: