fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Захарченко: МВС України буде жорстко реагувати на всі правопорушення

Кожне правопорушення в Україні буде зустрічатися жорстким реагуванням з боку МВС. Втім, реагувати на правопорушення правоохоронці будуть тільки в рамках чинного законодавства. Таку думку у своєму блозі висловив Віталій Захарченко, міністр внутрішніх справ України. Слова міністра передає РБК- Україна.

 «Міністерство внутрішніх справ України зацікавлене в конструктивному діалозі з тими, хто бажає спокою і миру в нашій державі. Однак кожне правопорушення зустрічатиметься з нашого боку жорстким реагуванням в рамках чинного законодавства України», – заявив головний міліціонер України.

 Після цього Віталій Захарченко висловив свою вдячність усім міліцейським колективам, а також військовослужбовцям внутрішніх військ України. Зокрема, міністр подякував їм «за професійне та самовіддано ставлення до виконання своїх службових обов’язків».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Захарченко нагадав, що 2013 рік виявився «насиченим» різноплановими подіями для органів внутрішніх справ. В цілому ж, розмірковує міністр, українські правоохоронці зуміли підтвердити свою боєздатність, згуртованість і вірність присязі. Захарченко підкреслив, що таку оцінку роботі МВС України дав і президент Віктор Янукович. Про це глава держави заявив під час виступу на урочистостях, приурочених до Дня міліції.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Віталій Захарченко зазначив, що під час вчорашнього засідання колегії МВС України було проаналізовано роботу відомства за 2013 рік. Зокрема, аналіз роботи МВС України проводився за кількома напрямками, які є найбільш значущими для України. На засіданні йшлося про необхідність консолідації зусиль МВС і українського суспільства для протидії наркозлочинності, викоріненню корупції в країні і припиненню незаконних посягань на держбюджет. Крім того, правоохоронці порушили питання і про посилення ролі дільничних міліціонерів у профілактиці правопорушень.

Читайте також: