fbpx
Політика

Зустріч Кличка і Яценюка з канцлером ФРН завершена

Зустріч В. Кличка і А. Яценюка з А. Меркель завершилася.

  У Німеччині завершилась зустріч лідера “УДАРу” Віталія Кличка і лідера “Батьківщини” Арсенія Яценюка з канцлером Ангелою Меркель. Про це сказала телефоном Громадському ТВ прес-секретар В. Кличка Оксана Зінов’єва, передає УНН.

 "Зараз з хвилини на хвилину має розпочатися брифінг у Бундестазі. Зустріч уже закінчилася з канцлером Німеччини Ангелою Меркель", – повідомила прес-секретар.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко перед початком зустрічі з канцлером Німеччини вкотре відзначив, що чекає чітких кроків у запроваджені санкцій проти українських чиновників.

 "Ми закликали протягом декількох місяців до блокування особистих рахунків і віз в ЄС для членів уряду. Тому що тепер ми хочемо чіткого сигналу", – наголосив В. Кличко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За словами українського політика, він сподівається на те, що німецька сторона відіграє провідну роль в переговорах між українською опозицією і владою. "Я хотів би сподіватися, що Німеччина відіграє провідну роль в переговорах, нам терміново потрібно більше незалежних спостерігачів в країні", – заявив В. Кличко.

 Джерело: УНН

Читайте також: