fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Нападник ФК “Шахтар” Майкон загинув в автокатастрофі

На офіційному сайті українського футбольного клубу "Шахтар" з’явилося повідомлення, що в автокатастрофі в Донецьку загинув бразильський нападник Майкон.

 "Це був талановитий футболіст, відкритий і доброзичливий хлопець. Майкон любив життя і вмів вносити до нього позитивні та яскраві фарби. Трагічна, передчасна і безглузда смерть вирвала з наших рядів прекрасну людину. Майкону було всього 25 років. Страшна, важка втрата для кожного з нас. ФК "Шахтар" висловлює співчуття рідним і близьким Майкона", – йдеться в повідомленні клубу.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Більш ніяких подробиць не повідомляється.

 Майкон народився 8 травня 1988 року в Ріо-де-Жанейро. У Бразилії він виступав за "Флумененсе" (з 2005 по 2007 рік), "Атлетіко Алагоіньяс" (в 2008 році) і "Фламенго" (з 2008 до 2009 року). З 2009 до 2012 року Майкон грав за клуб "Волинь" з Луцька, в 2011 році був орендований бухарестським "Стяуа". У липні 2012 року футболіст уклав контракт з "Шахтарем", однак в основній команді він дебютував в березні 2013 року. У загальній складності за «Шахтар» бразилець провів шість матчів і забив один м’яч.

Читайте також: