fbpx
Політика

Єфремов: Всі депутати ПР, яких переслідують, можуть переїжджати в Луганськ

О. Єфремов закликав депутатів-"регіоналів", яких переслідують, переїжджати до Луганська.

Керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, який знаходиться в Луганську, по телефону через Сергія Тігіпка запросив усіх депутатів Партії регіонів, яких переслідують, переїжджати до Луганська. Про це народний депутат Партії регіонів Сергій Тігіпко розповів у Верховній Раді журналістам, передає УНН.

"Ми сьогодні вже починаємо партійцям розсилати телефони, щоб вони могли до нас звертатися, і домовилися з Олександром Єфремовим, який зараз в Луганську, що ми готові приймати сім’ї наших товаришів, які можуть переїхати в Луганськ, і ми там будемо їх розміщувати з сім’ями. Сподіваємося, що таких сімей буде небагато, і все заспокоїться швидше", – розповів Тігіпко.

Читайте також:  На трасі Київ - Чоп затримали п'яного водія: ним виявився ексрегіонал Євген Червоненко

За його словами, у депутатів Партії регіонів під стінами Верховної Ради викрадали машини. "Ми розуміємо, що опозиція не керує цими процесами, вони не можуть на це впливати. Революціонери в Україні вже практично перемогли і тепер повинні заспокоїтися, щоб у країні був порядок, щоб будь-яка людина почувалася захищеною. Мені здається, що і Наливайченко, і Аваков це добре розуміють, але на сьогодні не мають можливостей на це вплинути ", – резюмував народний депутат Партії регіонів.

Читайте також:  Нардеп-хабарник втік з України через Закарпаття

Джерело: УНН

Читайте також: