fbpx
Новини Євромайдана

“Євромайдан SOS”: Схід і Південь України продовжує “трусити”

Fb: "Євромайдан SOS" закликав міжнародних спостерігачів контролювати ситуацію в регіонах.

Спільнота " Евромайдан SOS" закликає громадськість та міжнародних спостерігачів контролювати ситуацію в регіонах, передає УНН з посиланням на сторінку спільноти в Facebook.

"Друзі, ми постійно отримуємо тривожні сигнали з регіонів. Схід і Південь продовжує "трусити". Незважаючи на те, що головного тітушки і слід прохолов, справа його живе. Мабуть, ніхто з нас ілюзій "швидкої перемоги" не плекав, тому зараз наше стратегічне завдання, як і раніше, – стежити за ситуацією в регіонах. Отже, "Євромайдан SOS" звертається до місії Європарламенту в Україні, іноземних журналістів, які працюють в Україні, активістів, які не задіяні в обороні (у всіх сенсах цього слова) Майдану в Києві з проханням забезпечити постійну присутність і контроль за ситуацією в регіонах, особливо на Сході України і на Півдні. Поки інерція насильства в Україні не зупиниться", – йдеться в повідомленні.

Довідка: "Євромайдан SOS" – ініціативна група для збору інформації про зниклих, убитих, затриманих і переслідуваних учасників протестів у Києві та регіонах для подальшого сприяння в наданні цим особам юридичної та іншої допомоги.

Джерело: УНН

Читайте також: