fbpx
Право

Суд відмовив Тимошенко в задоволенні скарги

Суд у Харкові відмовив у задоволенні скарги Ю. Тимошенко.

   Суд відмовив у задоволенні скарги захисника Юлії Тимошенко на відмову комісії ДПтСУ змінити умови відбування покарання ув’язненою, передає кореспондент УНН.

 Суд постановив у задоволенні скарги відмовити. У постанові суду йдеться, що рішення може бути оскаржене протягом 7 днів. Захист екс-прем’єра повідомив, що буде оскаржувати рішення суду.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Раніше УНН повідомляв про сьогоднішнє засідання щодо скарги Юлії Тимошенко та її захисту на відмову комісії Державної пенітенціарної служби пом‘якшити умови її перебування у Качанівській колонії у зв‘язку з відбуттям третини терміну покарання.

 Рішення буде оголошено після 17 години. Нагадаємо, Ю.Тимошенко ще 8 лютого написала розписку в якій повідомила, що її скаргу на рішення комісії Державної пенітенціарної служби, суд може розглядати без її участі, але в присутності захисників.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Тимошенко перебуває в ув’язненні з 5 серпня 2011 р. Вона засуджена до 7 років ув’язнення за перевищення влади при підписанні в 2009 році газового договору з Росією. З травня 2012 року вона перебуває у приміщення ЦКЛ № 5 “Укрзалізниці” у Харкові.

 Джерело: УНН

Читайте також: