fbpx
Спорт

Сочі-2014. Російська ковзанярка завоювала срібну медаль

Російська ковзанярка Ольга Фаткуліна завоювала срібну медаль на Іграх в Сочі. Відповідно до підсумків двох спроб, на дистанції п’ятсот метрів представниця російської збірної показала результат 75,06 секунди. Про це 11 лютого повідомляє інтернет-видання «Лента.ру».

 Чемпіонкою Ігор-2014 стала південнокорейська спортсменка Лі Сан Хва. Володарка золотої медалі Ігор у Ванкувері в 2010 році встановила на «Адлер-Арені» в Сочі рекорд змагань, рівний 74,7 секунди. Бронзова медаль дісталася представниці голландської збірної Маргот Бур (75,48 секунди).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Медаль Ольги Фаткуліної, яка є дворазовою чемпіонкою Російської Федерації на дистанції п’ятсот метрів, стала другою медаллю, завойованою національної жіночої командою Росії з ковзанярського спорту: у неділю, 9 лютого, бронзову нагороду на дистанції три тисячі метрів виграла Ольга Граф.

 Зазначимо, після виступу Ольги Фаткуліної в активі російської збірної стало 3 срібних нагороди. Усього збірна Росії завоювала 7 олімпійських медалей, одна з яких золота.

Читайте також: