fbpx
Політика

Юлія Тимошенко зацікавлена в загостренні ситуації в країні, – політолог

Юлія Тимошенко буде намагатися утримати лідерів української опозиції від досягнення компромісу з владою, так як на хвилі заворушень та загострення протистояння вона розраховує вийти на свободу. Таку точку зору висловив український політолог Кость Бондаренко. Як повідомляють «Аргументи і Факти», цими словами Бондаренко прокоментував візит Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова в харківську лікарню до Юлії Тимошенко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Візит лідерів опозиції до Юлії Тимошенко свідчить про те, що Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов шукають порозуміння всередині партії. Можна дійти висновку, що у Яценюка і Тимошенко бачення подальшого розвитку ситуації в Україні різне. Тимошенко застерегла опозиціонерів від будь-яких компромісів. У той час як сам Арсеній Яценюк бачить ситуацію зовсім по-іншому. Ці моменти опозиціонери і зібралися обговорити у Тимошенко», – прокоментував ситуацію Кость Бондаренко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Експерт також припустив, що інтереси Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка кардинально відрізняються.

 «Тимошенко розуміє, що загострення ситуації в країні може дати їй шанс вийти свободу», – припустив політолог.

Читайте також: