fbpx
Політика

Томенко порівняв нинішню російську пропаганду з пропагандою часів Радянського Союзу

 Як нагадав народний депутат України Микола Томенко, в свій час в Радянському Союзі була чітка система пропаганди для того, щоб усіх діячів української історії виставити зрадниками, провокаторами і клоунами. За його словами, в результаті даної пропаганди вдалося досягти певних результатів на Півдні і Сході України.

 При цьому Микола Томенко звернув увагу на те, що те, що сьогодні робить Володимир Путін зі своєю командою, вельми нагадує сюжети, створені колись їх попередниками – пропагандистською машиною Радянського Союзу.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 Як зазначив нардеп, головними персонажами російської експансії на Південному Сході стали постійні обрання «народних губернаторів» або «народних мерів», в основному з числа тих, у кого є проблеми з законом.

 «Можливо, це той випадок, коли колишня антиукраїнська пропаганда зіграє злий жарт із тими, хто її організовував. Тому що, якщо проаналізувати походження, біографії, поведінку і характер обрання «народних» керівників так званого російського протесту на Сході та Півдні України, то більшість з них чітко лягають в доктрину сучасних Попандопуло від Путіна», – підсумував Микола Томенко.

Читайте також: