fbpx
Політика

Корпорація Roshen відновила роботу фабрик в Росії

 Російські фабрики корпорації Roshen повністю відновили роботу.

 Найбільша кондитерська корпорація в Україні Roshen, рахунки якої в Російській Федерації арештовані, відновила роботу виробничих майданчиків в Липецькій області (Росія), повідомила прес-служба компанії.

«Корпорація Roshen інформує про те, що, починаючи з квітня 2014 року, відновлено роботу на російських підприємствах компанії. На сьогоднішній день два майданчики в Липецьку і Липецькій області здійснюють виробництво кондитерських виробів в звичайному режимі», – сказано в повідомленні.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

При цьому в компанії відзначили, що фабрики в Липецьку будуть продовжувати свою діяльність відповідно до встановленого виробничого плану на поточний рік.

Як повідомляв УНІАН, 19 березня співробітники російської поліції заблокували і захопили приміщення Липецької кондитерської фабрики Roshen, у зв’язку з чим виробництво було припинено. Після цього 21 березня Тверський районний суд Москви за ініціативою російського холдингу "Об’єднані кондитери" порушив кримінальну справу проти підприємства Roshen в Російській Федерації, наклавши арешт на 2,8 млрд рублів, що знаходяться на рахунках компанії в РФ, де їй належить три виробничих майданчики.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 

Продукція з українських фабрик Roshen не експортується до Росії з серпня 2013 року в зв’язку із забороною Росспоживнагляду.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: