fbpx
Політика

Лавров: «Нових переговорів щодо України не планується»

Глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров на сьогоднішньому брифінгу для журналістів зазначив, що в даний час нових переговорів по Україні поки не планується. При цьому, за словами Лаврова, зараз Росія виступає за те, щоб узгоджені в Женеві принципи врегулювання ситуації в Україні "виливалися в практичні дії".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Глава російського МЗС також підкреслив важливість організації національного діалогу в Україні на основі пропозицій голови ОБСЄ. Тим часом, за словами самого ж Сергія Лаврова, він не впевнений, що це вдасться зробити найближчим часом.

Також він додав, що без підключення до діалогу "опонентів київського режиму", тобто представників Луганської та Донецької областей, з цього нічого не вийде, так як чотиристоронні переговори з питання врегулювання кризи в Україні, на думку російського МЗС, неперспективні.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Нагадаємо, напередодні на території Донецької та Луганської області відбулися референдуми, на яких було поставлене тільки одне питання, щодо незалежності від Києва.

Читайте також: