fbpx
Політика

Інформаційна політика РФ перейшла від пропаганди до маразму – Томенко

Як заявив народний депутат України Микола Томенко, український уряд і відповідні українські установи повинні більш адекватно реагувати на ситуацію, що склалася з так званим висвітленням подій в Україні російськими ЗМІ.

 «Якщо в останній період все, що стосувалося діяльності цих медіа, було в стилі пропаганди, яка перейшла потім до поширення ідей насильства і агресії, то сьогодні це інакше, як інформаційним маразмом не назвеш», – сказав політик.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Як приклад він навів ситуацію, коли кілька російських медіа поширили інформацію про те, що нібито відома українська біатлоністка, олімпійська чемпіона і нинішній заступник міністра молоді та спорту Олена Підгрушна брала участь в антитерористичній операції в якості снайпера.

 За його словами, те, що Росія поширює через свої інформаційні носії, має бути предметом жорсткого контролю та відповідного реагування з боку МВС та інших установ, оскільки  йдеться не тільки про «інформування» російського глядача, але також і значної кількості людей в світі, які отримують подібну маразматичну інформацію про Україну з російських джерел.

Читайте також: