fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Силовики АТО будуть забезпечені бронежилетами і касками протягом 10 днів, – Міноборони

Протягом найближчих 10 днів українські силовики, які задіяні в антитерористичній операції, будуть повністю забезпечені бронежилетами. Як заявив представник Міністерства оборони України Олександр Інжиєвський, для потреб українських силовиків підприємство, на якому виготовляють захисне спорядження, працює у три зміни. Таку заяву силовик зробив сьогодні, 13 червня, в ході прес-конференції.

«В даний момент Міністерство оборони України уклало договори на постачання 17 тисяч бронежилетів. У війська на сьогоднішній день поставлено майже 3 тисячі. Завтра чергові 500 штук будуть відправлені», – прокоментував ситуацію Олександр Інжиєвський.

За словами силовика, на добу підприємство може випускати не більше 250 бронежилетів. Також він підкреслив, що основні матеріали, з яких збирають бронежилети, на території України не виробляються.

«Такі матеріали ми купуємо за кордоном. Але незважаючи на цей факт, вітчизняне виробництво було налагоджено в найкоротші терміни. Протягом найближчих 10 днів всі українські військові також будуть забезпечені сталевими шоломами», – підсумував він.

Читайте також: