fbpx
Політика

Введення воєнного стану зірве президентські вибори – Чечетов

  Як зазначив народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, введення воєнного стану в Україні призведе до зриву президентських виборів, які заплановані на 25 травня. Тому ті кандидати, які мають примарні шанси на перемогу в цих виборах, якраз і пропонують ввести військовий стан.

Водночас Михайло Чечетов заявив, що Партія регіонів навпаки виступає за проведення президентських виборів, а також проведення одночасно з ними і референдуму.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«У цьому плані ми підтримуємо точку зору голови Верховної Ради, що потрібно провести референдум паралельно з виборами президента», – підкреслив він.

За його словами, народ повинен продемонструвати свою точку зору з даних питань. Він переконаний, що це дозволить нарешті розставити всі крапки над  «і».

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

«А якщо хтось хоче затягнути цю невизначеність, небезпечну ситуацію в Україні, то це неправильно. Це гра не на користь України», – додав Михайло Чечетов.

Він переконаний в тому, що силові структури мають всі можливості для того, щоб нормалізувати ситуацію в країні і захистити її цілісність.

Читайте також: