fbpx
Політика

Рабинович: “Давайте почнемо хвилюватися за себе, а не за Путіна!”

Жителі України повинні думати про те, як швидше зупинити війну, а не про російського президента Володимира Путіна. Таку заяву зробив бізнесмен Вадим Рабинович в інтерв’ю Gordonua.com.

«Всі говорять про те, що візит Володимира Путіна до Франції буде ганьбою. Навіщо нам хвилюватися за Володимира Путіна? Давайте почнемо хвилюватися за себе! На Заході все, що відбувається скоро забудуть і через деякий час потиснуть Володимиру Путіну не тільки руку, а й ногу», – заявив колишній кандидат в президенти України.

За словами українського бізнесмена, Володимир Путін і Петро Порошенко повинні самостійно вирішити, що робити, а звичайні люди, не політики, повинні говорити один з одним.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Політики нехай між собою самі розбираються. А ми з вами повинні більше самі розмовляти. Я, наприклад, дуже багато розмовляю з росіянами. Я впевнений, що громадяни Російської Федерації під впливом диявольської пропаганди, але, тим не менш, це ж люди. І з нашого боку теж є такі ж речі. Нам говорять про те, що на п’ятьох прикордонників напали 1000 бойовиків – наші не постраждали, а терористи зазнали втрат у 300 осіб. Всю цю маячню божевільного нам з вами також доводиться читати. Володимир Путін і Петро Порошенко краще знають, що їм робити. Так хай вони самі і розбираються. Важливо, щоб мирних людей вони не втягували у війну», – висловив свою точку зору Вадим Рабинович.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Український бізнесмен переконаний, що збройні зіткнення на сході України стали наслідком політичних помилок.

«Те, що сьогодні відбувається в Україні – це божевілля. Перед війною завжди роздувається ненависть. Сьогодні в нашій країні вже не просто не люблять президента Російської Федерації Володимира Путіна, а починають не любити росіян. В Росії ненависть людей з Петра Порошенка і Дмитра Яроша перейшла на українців», – додав він.

Читайте також: