fbpx
Політика

Борис Нємцов: “Російське ТБ нацьковує росіян проти українців”

Українська влада повинна приступити до переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. З такою точкою зору в інтерв’ю Gordonua.com виступив Борис Нємцов. За словами опозиціонера, щоб план Петра Порошенка з врегулювання ситуації на Сході України був успішно реалізований, потрібно виконати ряд завдань.

«Серед цих завдань – протидія пропаганді російського телебачення, а також повне закриття державних кордонів з Російською Федерацією», – висловив свою точку російський опозиціонер Борис Нємцов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами опозиціонера, «путінське телебачення» налаштовує народ Російської Федерації проти України.

«Те, що показують по російських телеканалах – впливає на мозок величезної кількості людей. У підсумку, у багатьох людей відбувається вбивство мозку. На місце мозку у них з’являється «файл» про те, що український народ – це вороги. Я глибоко переконаний, що цим інструментом нацьковування російського народу проти українців на всі 100 відсотків управляє особисто Путін», – додав Нємцов.

Читайте також: