fbpx
Новини світу

Дзвінки про нібито заміновані об’єкти спрямовані на створення панічних настроїв у столиці, – ГУ МВС у Києві

Столичні правоохоронці не виключають, що серія телефонних дзвінків про нібито замінування столичних об’єктів спрямована на те, щоб створити в Києві атмосферу паніки. З такою заявою сьогодні, 17 липня, виступила голова відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві Ольга Білик.

«За однією з версій, яка розглядається правоохоронцями, дані дії зловмисники здійснюють для того, щоб штучно створити панічні настрої в столиці», – прокоментувала ситуацію Ольга Білик. За її словами, також анонімні дзвінки могли надходити не від зловмисників, а від людей, які страждають психічним розладом.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Правоохоронцям вдалося вже затримати одного із зловмисників. Як виявилося, затриманий чоловік психічно нездоровий. На даний момент затриманий знаходиться в спеціальному закладі, де його спочатку обстежують, а вже після лікуватимуть», – розповіла про затриманого зловмисника речник столичної міліції.

Нагадаємо, що цього тижня правоохоронцям надійшло 16 неправдивих повідомлень про замінування столичних об’єктів.

Читайте також: