fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи розбомбили Сніжне для того, щоб Кисельову було про що брехати, – експерт

Авіаудар по житлових кварталах Сніжного наносився для того, щоб російським засобам масової інформації було про що брехати. За словами колишнього начальника Головного управління військової контррозвідки СБУ Олександра Скіпальського, кремлівська пропаганда просто потребувала нових роликів про «криваву розправу української армії на території східних областей».

«Безумовно, терористи вдарили по житлових кварталах Сніжного для того, щоб дати чергові підстави пропагандистам типу Кисельова стверджувати, що сили антитерористичної операції борються не проти терористів, а проти мирного населення», – прокоментував ситуацію на сході України експерт. Олександр Скіпальський переконаний, це був приклад «абсолютно класичної провокації».

Крім цього експерт переконаний, що і за фактом трагедії, що відбулася в Сніжному, і щодо інциденту із збитим Ан-26 для більш детальної та об’єктивної перевірки українська влада повинна «звернутися до країни – гаранта по Будапештському меморандуму – Сполучених Штатів Америки». За словами Олександра Скіпальського, саме Сполучені Штати Америки мають можливості за допомогою космічної розвідки встановити фактичний запуск, що допоможе дізнатися, звідки саме і як це все відбувалося.

Читайте також: