fbpx
Політика

Томенко проти заборони комуністичної ідеології в цілому

 Як повідомив народний депутат України, радник президента України Микола Томенко, він підтримує заборону Комуністичної партії України, але, в той же час – проти заборони комуністичної ідеології в цілому.

За словами депутата, він є прихильником заборони організацій і партій, що проводять антидержавну політику.

«Назвіть мені хоча б одну країну, де держава дозволяла б легально діяти, а тим більше працювати у вищому представницькому органі представникам політичної партії, яка підтримує сепаратистів і терористів на території своєї країни і, фактично, є репрезентантами радикальних організацій сусідньої держави, яка де-факто воює проти України. Діяльність таких організацій має бути заборонена», – сказав Микола Томенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому він звернув увагу на те, що ніхто не забороняє людям, які сповідують комуністичну ідею, представляти її.

В цілому, Микола Томенко допускає, що навіть після заборони КПУ в країні можуть з’явитися нові політичні сили, які будуть сповідувати комуністичні цінності.

«Буде цілком логічно, якщо в Україні з’являться нові політичні сили чи організації, в основі яких буде визнання української держави, цілісності і недоторканності її території, але при цьому вони будуть сповідувати комуністичні цінності, скажімо, в соціальній сфері», – уточнив він.

Читайте також: