fbpx
Політика

Зорян Шкіряк: “Лідери терористів на сході України – загроза для Путіна”

Ватажки терористичних угруповань, які орудують на сході України, будуть усунені або ж їх використають для масштабних терактів на території України. З такою заявою виступив радник українського міністра оборони Зорян Шкіряк.

«Серед бойовиків зріє паніка і розкол. Конфлікт назріває між керівниками терористичних угруповань, а саме між Мозговим, Гіркіним, Боцманом, Болотовим і Козіціним», – прокоментував ситуацію представник українського силового відомства.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами Зоряна Шкіряка, між угрупованнями, якими керують вищеперелічені терористи, вже неодноразово велися перестрілки. Також, як заявив радник міністра, ватажки терористичних угруповань є загрозою для Володимира Путіна.

«Лідери терористичних організацій – пряма загроза для Путіна. Адже ці люди є свідками його злочинів в Україні. Крім цього, вони є прямими учасниками цих подій. Вихід із ситуації для Путіна – це усунення свідків, тобто ватажків угруповань», – упевнений Зорян Шкіряк.

Читайте також: