fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Томенко закликав розслідувати напад на пораненого бійця АТО в Києві

Радник президента України, народний депутат Микола Томенко вважає, що необхідно якомога швидше розслідувати факт нападу на пораненого бійця АТО і його батька в Києві. Як зазначив політик, він уже звернувся до МВС з відповідною вимогою.

 Нагадаємо, що інцидент стався на перехресті бульвару Лесі Українки і вулиці Щорса, неподалік від військового госпіталю. Нападниками виявилися троє чоловіків кавказької зовнішності, які пересувалися на чорному автомобілі марки Lexus.

 Микола Томенко звернув увагу на те, що кількість випадків порушення правопорядку, особливо у вечірній час, останнім часом значно зросла, особливо в місцях проведення масових заходів, дискотек та іншого. Причому нерідко в інцидентах задіяні біженці із зони АТО.

 «Виникає нагальна потреба в посиленні патрулювання місць проведення масових заходів працівниками правоохоронних органів, встановленні контролю з боку органів правопорядку на місцях тимчасового проживання біженців із зони проведення АТО з метою профілактики правопорушень, в тому числі попередження вживання спиртних напоїв, наркотичних та психотропних речовин», – сказав Микола Томенко.

Читайте також: