fbpx
Політика

Геннадій Кернес знову заявив про те, що не бачить війни з Росією

Міський голова Харкова Геннадій Кернес (на фото) в черговий раз заявив, що він не бачить того, що Російська Федерація веде з Україною війну. Свою точку зору в цьому питанні Геннадій Кернес висловив сьогодні, 6 серпня, в ході засідання міської ради. Слова місцевого мера наводить кореспондент «Укрінформу».

«У нас немає ніякої війни. Більш того, ніхто Україні не оголошував війни. Те, що українські солдати переходять кордон з Російською Федерацією в пошуках тимчасового притулку, а потім повертаються назад, говорить про те, що Російська Федерація не воює з Україною», – прокоментував свою точку зору Геннадій Кернес на сесії міської ради.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як повідомлялося раніше, на сьогоднішній сесії Харківська міська рада прийняла рішення присвоїти звання почесних громадян двом росіянам – Павлу Фуксу і Олександру Шишкіну. Такі дії не залишилися без уваги з боку активістів Євромайдану. У відповідь на дії міської ради група активістів вийшла на пікет під стіни мерії з плакатами «Фукс і Шишкін – спонсори проросійських терористів» і «Гепа хворий, дуже хворий».

Читайте також: