fbpx
Політика

Путін попереджав Януковича, що відбере Крим і південний схід України – Москаль

  Геннадій Москаль заявляє, що про плани В. Путіна захопити частину України владна верхівка України знала ще наприкінці минулого року, передає УНН з посиланням на прес -службу політика.

 "Я знайшов людину, присутню на закритих нарадах Януковича в кінці минулого року. Зустрівся з цією людиною в Москві, і вона розповіла, що після зустрічі з Путіним 9 листопада і повернення в Україну Янукович зібрав закриту нараду для наближених осіб та повідомив, що не підпише асоціацію з ЄС у Вільнюсі. На попередження, що це викличе новий Майдан і, можливо, призведе до революції, Янукович відповів буквально наступне: "Якось із майданом і революцією ми впораємося. Путін сказав чітко, що після підписання асоціації, забере Крим з Севастополем, потім Луганськ, Донецьк, Херсон, Миколаїв, Одесу, Запоріжжя, Харків. А коли я запитав, як пояснити людям зрив асоціації, сказав: "Ось тобі 9 млрд, так і поясниш – що компенсація від Росії", – зазначив Г. Москаль.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Про цей ультиматум Путіна прекрасно знали Якименко, Захарченко та інші наближені до Януковича особи, які зараз переховуються в Москві, – заявляє Г. Москаль. – Про це мають знати в СБУ, Службі зовнішньої контррозвідки. Тобто ця ситуація не звалилася на країну кілька місяців тому як сніг на голову, вона була відома давно. Однак ті, хто міг попередити про неї, промовчали. І зараз мовчать".

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Джерело: УНН

Читайте також: