fbpx
Політика

Політолог Фесенко не вірить, що залучення в Раду комбатів і журналістів буде ефективним

На думку відомого українського політолога Володимира Фесенка, напередодні майбутніх виборів до парламенту можна помітити дві тенденції.

«Перша тенденція – залучення в партійні списки героїв війни, що було цілком очікувано. Друга тенденція полягає в тому, що під впливом суспільного настрою в партійних списках стали масово з’являтися представники громадянського суспільства, так звані нові обличчя в політиці. Це ті люди, які мають відношення до громадських рухів, а також популярні журналісти», – висловив свою точку зору український експерт Володимир Фесенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

На його думку, електоральний ефект від таких тенденцій великим не буде, так як для виборців вирішальну роль зіграє ідеологічний образ політичної сили і популярність її лідера.

«Музикант В’ячеслав Вакарчук в українському парламенті вже був. Він тоді зрозумів, що це не його і пішов. Боюся, що таке ж може статися, тільки в більш конфліктних формах, і у героїв нинішньої війни. Ці люди себе там просто не знайдуть», – міркує Володимир Фесенко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: