fbpx
Ситуація на Південному Сході України

«ДНР» залишилася без прем’єр-міністра, – Захарченко подав у відставку

«Прем’єр – міністр» так званої «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко написав заяву про відставку з займаного поста. Про своє рішення Олександр Захарченко розповів в інтерв’ю російським ЗМІ.

«Я тільки що написав заяву про свою відставку. Ти сидиш зараз поруч з людиною, яка вже через два з половиною години може не бути прем’єр – міністром», – заявив журналістові Захарченко під час бесіди.

Представник «ДНР» пояснив таке рішення тим, що якщо він залишиться на посту «прем’єр – міністра», то деякі люди можуть змусити його «підписати з українським урядом договір про передачу територій Донецької області, які на даний момент знаходяться під контролем бойовиків».

Олександр Захарченко запевняє, що в такій ситуації не може зрадити своїх людей.

«Я вчора всю ніч не спав. Ми вирішували, що робити далі, і ми вирішили – не відступати. Однак якщо я зараз не піду з цієї посади, то я стану зрадником, так як мене змусять підписати цю лінію», – підсумував Олександр Захарченко.

Як відомо, у вересні в Мінську почалися переговори по врегулюванню конфлікту в Україні. На цих переговорах Олександр Захарченко був одним з представників «ДНР».

Читайте також: