fbpx
Новини світу

На полицях російських магазинів продовжує з’являтися заборонена продукція

Россільгоспнагляд виявив у великих торгових мережах Російської Федерації плодоовочеву продукцію, яка була завезена з країн Європейського Союзу. Нагадаємо, що стосовно такої продукції введені санкції. Такі санкції стали відповіддю на санкції, введені проти Російської Федерації.

Про заборонені товари на полицях російських супермаркетів йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Про серйозні порушення в обороті заборонених товарів свідчать і перевірки деяких плодоовочевих ринків і складських приміщень. Таким чином, перевірки, які проводилися 27 серпня і 12 вересня поточного року по Московській і Тульській областях, виявили реалізацію широкого асортименту продукції, яка з’явилася в Російській Федерації незаконно. Ця продукція була завезена з ряду країн Європейського Союзу, включаючи Іспанію, Грецію, Польщу», – свідчить повідомлення відомства.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що таку заборону російська влада ввела строком на один рік. Під заборону потрапило м’ясо, молочна продукція, овочі, фрукти, горіхи, риба, морепродукти і ковбаси з країн Європейського Союзу, Канади, Норвегії, Австралії та США.

Читайте також: