fbpx
Новини світу

Сьогодні Росія висловить протест діям Путіна на “Марші миру”

Сьогодні, 21 вересня, в Російській Федерації проведуть великомасштабну акцію на підтримку України – «Марш миру». Акція спрямована проти російської агресії в Україні. За словами організаторів заходу, дана акція протесту повинна стати наймасовішою за останні півроку.

«Перед «Маршем миру» організатори акції в Москві отримали документ, в якому їх застерігають від порушення законодавства при проведенні зборів і мітингів», – повідомляє «Українська правда».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Як заявив один з організаторів заходу Сергій Давідіс, ніякої особливої ​​юридичної сили даний документ не має. Давідіс та інші прихильники миру в Україні сподіваються, що сьогоднішня акція пройде без ексцесів, хоча, якщо брати до уваги поділ в російському суспільстві щодо всього, що відбувається в Україні, то можливість провокацій ніхто не виключає.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Організаторами були підготовлені кілька основних гасел. Головним гаслом має стати: «Путін, вистачить брехати і воювати!».

Відзначимо, що в Петербурзі «Марш миру» проводитиметься як народні збори.

 

Читайте також: