fbpx
Політика

Каплін: Нова ВР повинна приймати по 40-50 рішень в тиждень

Новообраний народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін вважає, що на новій Верховній Раді лежить величезна відповідальність за майбутнє українського народу. І в перші сто днів роботи вона продемонструє, чи зможе чи ні змінити життя людей на краще і виконати дані раніше обіцянки.

Читайте: Турчинов відкрив урочисте засідання ВР

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«У цього парламенту є сто днів щоб довести народу, що він не просто так витратив мільярди на захист території країни і перезавантаження влади. Новий парламент повинен довести, що готовий до виконання стрімких економічних реформ. Новий парламент повинен прийняти пакет законів, передбачених коаліційною угодою», – заявив Сергій Каплін в кулуарах Верховної Ради і додав, що Верховна Рада повинна стати чітким механізмом, який буде забезпечувати плідну роботу. Плідність, на думку політика, полягає в прийнятті в середньому за тиждень по 40-50 законодавчих ініціатив.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Сергій Каплін також погрожує вивчити напам’ять текст коаліційної угоди для того, щоб стежити чи виконують нардепи всі задекларовані в документі норми.

Читайте також: