fbpx
Політика

Депутатська недоторканність має бути скасована, – Чубаров

  Закон про скасування депутатської недоторканності має стати одним з перших, прийнятих Верховною Радою України нового скликання, оскільки в її складі є люди, що роками руйнували єдність країни, вважає голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

 "У новому складі Верховної Ради України чимало тих, хто роками і свідомо руйнував єдність України, переслідував патріотів, постійно підживлював антиукраїнські та антикримськотатарські сили в Криму… Вони і тепер чекають своєї години, наказу ззовні, щоб завдати по всіх нас, по нашій країні смертельний удар", – написав Р.Чубаров у вівторок на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 Він нагадав, що в результаті анексії Криму та розв’язаної війни в Донецькій і Луганській областях вже загинули тисячі людей і бойові дії продовжують забирати життя громадян України. "В окупованому Криму розв’язаний терор і репресії проти всіх, хто не сприймає окупацію. Викрадають і вбивають людей, вриваються в мечеті і житлові будинки, незаконно і масово затримують людей і піддають їх принизливим процедурам", – нагадав глава Меджлісу.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 "Я не прагну помсти, але законна кара повинна наздогнати кожного негідника, який сподівається сховатися за депутатською недоторканністю. Відповідно, зняття депутатської недоторканності має бути оформлене одним з перших законів, прийнятих новообраною Верховною Радою України", – переконаний Р. Чубаров.

 На минулих 26 жовтня в Україні позачергових парламентських виборах В.Чубаров обраний народним депутатом за списками партії "Блок Петра Порошенка".

  Джерело: Інтерфакс- Україна

Читайте також: