fbpx
Політика

Партія «Самопоміч» закликала коаліцію не вести переговори з Опозиційним блоком

Народний депутат України від партії «Самопоміч» Оксана Сироід від імені всієї партії «Самопоміч» закликала колег по коаліції не проводити ніяких кулуарних переговорів з представниками Опозиційного блоку та іншими депутатами, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня.

 «Процес початку роботи нової Ради завжди непростий. Під час обрання керівництва парламенту та голів комітетів потрібно врахувати різні точки зору і знайти спільні позиції. Але не можна переходити певну межу», – підкреслила вона, додавши, що для їхньої партії ця грань – співпраця з Опозиційним блоком і депутатами, що голосували за «диктаторські закони».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За її словами, партія «Самопоміч» проти того, щоб ці люди займали якісь посади в новому парламенті. Оксана Сироід підкреслила, що це не опозиція – це люди, які винні у смертях українців, і їхнє перебування в стінах парламенту – недоробка з боку прокуратури.

Читайте також: