fbpx
Політика

Наливайченко: «Ми робимо все можливе, щоб врятувати Донбас»

Голова СБУ Валентин Наливайченко підкреслив, що сьогодні українська влада працює над створенням умов для повернення в Донецьку і Луганську нормального життя. Про це він сказав під час міжнародного круглого столу "Асиметрична війна Росії проти України", який відбувся в Національному інституті стратегічних досліджень, повідомляє УНН з посиланням на прес-центр СБУ.

Зокрема, Наливайченко акцентував увагу на злочинах окупантів проти людяності. Людям не дають продукти, не дають гуманітарної допомоги – не дають вижити на територіях, окупованих терористами і військовими найманцями.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"Об’єднання міжнародних зусиль і керівництва нашої держави, насамперед президента України, – це те, що ми можемо зробити, щоб спільними зусиллями врятувати людей, насамперед у соціальному та гуманітарному відношенні. Туди повинні повернутися лікарні, нормальна мирна влада, і нарешті, з тієї території повинні піти мародери, бойовики і криміналітет", – сказав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, війні передувала зрада на вищому рівні країни. Зокрема, Наливайченко висловив думку, що війна в Україні є наслідком тотальної державної зради, відвертого нехтування питаннями безпеки і оборони попередніми керівниками держави.

Джерело: УНН

Читайте також: