fbpx
Політика

В Україні є чотири ключові загрози, – Наливайченко

Голова СБУ Валентин Наливайченко вважає, що зараз Україні необхідно дати відповідь на чотири ключові загрози національній безпеці. Про це він сказав під час міжнародного круглого столу "Асиметрична війна Росії проти України", який відбувся в Національному інституті стратегічних досліджень, повідомляє УНН з посиланням на прес- центр СБУ.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

За його словами, це військова агресія з боку РФ, інформаційна агресія проти України, агресія у вигляді підривної діяльності спецслужб і четверта загроза – корупція.

Директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін підкреслив, що держава перебуває у стані нав’язаної їй ззовні асиметричної війни.

"Це, перш за все, протистояння різних систем і цінностей. Європейським системам відкритого суспільства і прав людини, які відстоює України, протистоїть феномен "російського світу", – вважає він.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Також він зазначив, що агресія проти України є першою спробою силою зруйнувати проект об’єднаної Європи і нав’язати альтернативну, тоталітарну картину світу.

Джерело: УНН

Читайте також: