Празька весна. Операція “Дунай” або як Кремль давив свободу і демократію (ВІДЕО)

Вони намагалися вирватися з тенет комуністичного павутиння, але зіткнулися з кремлівськими танками та сотнями тисяч бійців, які прийшли заганяти їх назад у стійло СССР. Марили про свободу і демократію, але отримали брєжнєвську нагайку і ще два десятиліття жорсткої комуністичної окупації. Хотіли бути якомога далі від Москви, але от біда — Москва прийшла до них додому. Прийшла раптово, без попередження, через брехню, насильство і жорстокість, захопивши країну лише за кілька годин. Друзі, вітаю!

З вами канал The Документаліст і сьогодні ми розповідаємо про події 1968 року, операцію «Дунай» або як совєтські війська вдерлися на територію Чехословаччини. Для нас, українців, ця розповідь особливо актуальна, оскільки має багато схожого з гібридною війною Кремля проти нашої країни. Спершу видумана загроза і буцімто надання допомоги комуністичній партії та братньому чехословацькому народу. Згодом фальшиві військові навчання, які за своїми масштабами стали рекордними для країн соцтабору.

Related Post

УВАГА ЗБІР НА ДРОНИ Позаяк цю війну називають війною дронів, то ми дуже просимо вас підтримати ударно-розвідувальний підрозділ M-Squad у складі 24 ОМБр ім. Короля Данила , що боронить східний напрямок.

Їм дуже і дуже потрібні FPV-дрони , які палять техніку. Для боєздатності FPV! Дрони та їх обслуговування, ремонт авто та експерементальні засоби для ураження ворога! https://send.monobank.ua/jar/5sncYb7vqq

Leave a Comment