fbpx
Україна

Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

Ми вже декілька разів писали про Хустську Єпархію УПЦ мп, яку очолюють відразу два громадянина рф – митрополит Марк (Петровці) та його “права рука” єпископ Симеон (Голубка).

Останнім часом попами Хустської єпархії почали цікавитися ТЦКшники, про що є безліч повідомлень на офіційних сторінках єпархії в соцмережах.

В Хустській єпархії кажуть, що ТЦК забрало їхнього хлопця, який доглядає за жінкою-інвалідом, а також і багатодітного батька! А де ж правда? 

А ось вона!

1. Батюшка Іоан Розман подав до ТЦК та СП документи, які нібито підтверджують, що він піклується про дружину-інваліда, однак насправді його дружина разом з матір’ю вже давно знаходиться за кордоном в Чехії. А сам о. І.Розман, користуючись відсутністю дружини, завів собі іншу неофіційну дружину, але це – секрет!!!

2. Інший «батюшка – ухилянт», якого ТЦК та СП принижує повістками – Іоан Петечел, вказав, що має на утриманні 3-ох малолітніх дітей, однак він забув їх офіційно оформити! А чому? А тому, щоб його дружина як мати-одиначка, яка сама виховує 3-ох дітей, щомісячно отримувала від держави значні виплати. Так що, пане о. Іоан, дітьми вашої дружини опікувалась і опікується держава, а не ви. Тому беріть в руки автомат і вперед – захищати нашу з вами незалежну Україну!

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Нагадаємо, рпц, філією котрої є УПЦ мп, офіційно оголосило війну з Україною «священною», заявила про контроль над усією нашою територією і затвердила відповідні «документи» за підписом кіріла.

Не хочемо коментувати звірино – церковні воплі, але наша держава має реагувати жорстко і оперативно. Що потрібно робити вже зараз?

1. Закон про заборону УПЦ мп потрібно приймати на найближчому сесійному засіданні Верховної Ради (бажано позачерговому). Заодно чітко побачимо, яка частина нашого парламенту в реаліях підтримує “русскій мір”.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

2. Кабінету Міністрів приймати невідкладні рішення про передачу трьох лавр (Києво-Печерська, Почаївська, Святогірська) в користування Православній церкві України.

3. Аналогічне рішення уряд має прийняти щодо всіх історичних пам´яток, які перебувають у використанні московських батюшок (мова про сотні пам’яток).

4. Для ТЦК і СП одним із пріоритетів має стати мобілізація військовозобов´язаних із середовища духовенства УПЦ мп. Загалом йдеться про 10-15 тисяч чоловіків. Звичайно зброю потенційним колаборантам давати ризиковано, як і куховарити (щоб чогось не підсипали), але для риття окопів їх фізична форма цілком відповідна.

І головне, рішення потрібно приймати невідкладно, не мовчати і не відсиджуватися. Мова не про «хороших» чи «поганих» батюшок – йдеться про найбільшу пропагандистсько – підривну мережу “русского міра” в Україні.

Читайте також: