fbpx
Політика

Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, “наїхав” на чинну владу республіки через Фіцо

Чеська республіка сьогодні є одним із надійних союзників як ЄС, так і всього світу, особливо цьому сприяє Президент Чехії відставний генерал Петр Павел. 

Але ще донедавна Президентом Чехії був маргінал, любитель Путіна та Кремля Мілош Земан, який пішов у політичне небуття, але все рівно дозволяє собі висловлюватись щодо подій у світі та критикувати чинного Президента республіки. Зазначимо, що після приходу до влади неомарксиста та любителя “руського міра” в Словаччині Роберта Фіцо, погіршилися чеської – словацькі відносини. Колишній Президент Чехії в погіршенні відносин між Прагою та Братиславою звинувачує саме керівництво Чеської республіки і виступає в ролі політичного адвоката Роберта Фіцо.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Також нагадаємо, що екс – президент Земан активно вів співпрацю під час перебування при владі з проросійськими елементами, зокрема і з закарпатськими сепаратистами Василем Джуганом та Михайлом Тяско, які знаходяться у розшуку на території України через співпрацю з Москвою та антиукраїнську і сепаратистську роботу на території Закарпатської області.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Читайте також: