fbpx
Події

На Закарпатті трапилася смертельна аварія

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини. Водія, який здійснив наїзд на чоловіка, освідували – за кермом він перебував тверезий. Триває розслідування.

поліція закарпаття встановлює обставини смертельної аварії у селі руська долина

6 березня близько 5:20 ранку до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду неподалік Виноградова. 

За викликом одразу виїхали слідчі Головного управління Нацполіції області, а також слідчо-оперативна група районного відділення поліції. 

Поліцейські провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії. Відомо, що 29-річний житель села Грушово  Тячівського району, рухаючись на автомобілі «Mercedes-Benz Sprinter», у селі Руська Долина допустив наїзд на чоловіка, який перебував проїжджій частині дороги. Від отриманих травм пішохід помер на місці аварії. 

Читайте також:  СБУ та Нацполіція затримали ще три групи підпалювачів, які діяли у різних областях України

Поліцейські провели освідування водія —за кермом чоловік перебував тверезий. Його транспортний засіб вилучили та помістили на арешт майданчик. 

поліція закарпаття встановлює обставини смертельної аварії у селі руська долина

Слідчі поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення обʼєктивних обставин аварії. 

Читайте також:  Боти рф атакують соцмережі Закарпаття та розповсюджують ІПСО
поліція закарпаття встановлює обставини смертельної аварії у селі руська долина

Також тривають заходи для встановлення особи загиблого. Якщо вам відомі будь-які подробиці щодо цієї автопригоди чи особи загиблого, просимо повідомити про це до найближчого підрозділу поліції або на лінію «102»

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Читайте також: