fbpx
Суспільство

Керівництво  Єкатерингбурзької  митрополії  РПЦ доказує співучасть своєї «церкви» у російській агресії

Уже неозброєними очима помітно те,  що рпц перетворилась на банальний ідеологічний загін кремля, який виправдовує і сакралізує всі його злочини, про що можна побачити  на ресурсах цієї церкви. Наприклад на сайті Єкатеринбурзької митрополії рпц (https://ekaterinburg-eparhia.ru/news/2023/11/09/120969/), її керівник батюшка Євген   займається «прокачуванням мізків» для жителів Далекого Сходу, які живуть ніби то в росії, але майже не спілкуються російською мовою.

Читайте також:  Мобілізація від 25 років: до ТЦК почнуть викликати чоловіків

Також, його церква на своєму офіційному сайті шукає т.зв. заробітчан   для роботи в окупованому ними українському Маріуполі. По приїзду, окупанти розселяють їх у пусті квартири Маріупольців, які виїхали з окупації.  Вони майже не говорять російською. Їх вже понад 40 тисяч. 
Робиться це не з примусу, а з доброї волі, бо ж і сама московська патріархія зацікавлена у війні проти України. Тим самим московські церковники стають співучасниками російської агресії. Проте в майбутньому їх чекає належна винагорода за свідому брехню, як перед земним правосуддям, так і перед небесним.

Читайте також: