ТЦК влаштували облаву на чоловіків в спортзалах Луцька

Масштабні рейди ТЦК продовжуються – співробітники військкомату завітали до спортзала у Луцьку.

Про це пишуть в Фейсбук спільнотах міста.

Автори публікації стверджують, що представики ТЦК навідалися до спортзала “Інтератлетика” в обласному центрі Волинської області.

Працівниця тренажерного залу у коментарі регіональним журналістам  підтвердила інформацію про те, що співробітники ТЦК завітали до спортивного центру. Вона також закликала представників медіа звернутися до директора “Інтератлетика”, аби з’ясувати інші подробиці.

Related Post

Ба більше, як стверджує місцеве видання “Конкурент”, працівники ТЦК також завітали до інших луцьких спортзалів – LimeFit та SportLife.

На оприлюднених кадрах можна побачити, як військкоми супроводжують одного з відвідувачів спортивного центру. На момент публікації матеріалу пресцентр Волинського обласного ТЦК офіційно не коментував інформацію про те, що працівники територіального центру з повістками навідалися до кількох спортзалів Луцька. 

Декілька днів тому схожі події сталися в обласному центрі Закарпаття де місцеві представники ТЦК та СП роздавали повістки у спортзалах. Схоже на те, що акція перетворилася на Всеукраїнський флешмоб.

Leave a Comment