fbpx
Україна

ТЦК влаштували облаву на чоловіків в спортзалах Луцька

Масштабні рейди ТЦК продовжуються – співробітники військкомату завітали до спортзала у Луцьку.

Про це пишуть в Фейсбук спільнотах міста.

Автори публікації стверджують, що представики ТЦК навідалися до спортзала “Інтератлетика” в обласному центрі Волинської області.

Працівниця тренажерного залу у коментарі регіональним журналістам  підтвердила інформацію про те, що співробітники ТЦК завітали до спортивного центру. Вона також закликала представників медіа звернутися до директора “Інтератлетика”, аби з’ясувати інші подробиці.

Читайте також:  ГУР МО застерігає перед новим витком ворожих ІПСО та закликає до єдності українського суспільства

Ба більше, як стверджує місцеве видання “Конкурент”, працівники ТЦК також завітали до інших луцьких спортзалів – LimeFit та SportLife.

На оприлюднених кадрах можна побачити, як військкоми супроводжують одного з відвідувачів спортивного центру. На момент публікації матеріалу пресцентр Волинського обласного ТЦК офіційно не коментував інформацію про те, що працівники територіального центру з повістками навідалися до кількох спортзалів Луцька. 

Читайте також:  Сьогодні День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Декілька днів тому схожі події сталися в обласному центрі Закарпаття де місцеві представники ТЦК та СП роздавали повістки у спортзалах. Схоже на те, що акція перетворилася на Всеукраїнський флешмоб.

Читайте також: