fbpx
Відео Спорт Футбол

Ліга чемпіонів 2020/2021: «Реал» програв донецькому «Шахтарю»

Шахтар-Реал Ліга чемпіонів 2020/2021

Донецький «Шахтар» знову зміг здобути перемогу над мадридським «Реалом».Цього разу підопічні Луїша Каштру виграли з рахунком 2:0.

Рахунок в матчі відкрив на 57-й хвилині Дентіньо, а на 82-й хвилині відзначився Манор Соломон.

«Моя думка: це найважча група в нинішньому розіграші. Гадаю, кожен з тих, хто перебуває в цьому залі, ніколи б не подумав, що за тур до кінця групового етапу ми матимемо сім очок. Навряд чи хтось міг собі таке уявити. Ми граємо з «Інтером», «Реалом», «Боруссією» – це дуже і дуже складна група. Попереду останній тур, який усе вирішить. Ми можемо або вилетіти взагалі з єврокубків, або продовжити шлях у Лізі чемпіонів чи Лізі Європи. Тут усе дуже непередбачувано. Група дуже комплексна й непроста. І відразу ж після жеребкування, і весь час потім я відчував, що ми гратимемо, можливо, з найкращими європейськими командами. Наприклад, «Реал»: у нього найбільша кількість трофеїв, уболівальників теж, він частіше за всіх вигравав Лігу чемпіонів, це ім’я в усіх на видноті. Зарано про щось говорити. Ми ще нічого не домоглися, проте й не втратили шансів. В останньому турі все вирішиться. Те, що сталося з «Боруссією», неможливо пояснити. Як, перемагаючи двічі «Реал», ми можемо загалом протягом двох матчів програвати німецькій команді 0:10? Однак це сталося, й слід це прийняти. Найголовніше – змагатися до самого кінця, усвідомлюючи те, що попереду чекає дуже і дуже складний поєдинок. Нічого наразі не вирішено. Коли вирішиться, тоді можна буде про щось говорити»», – сказав після матчу тренер гірників.

Читайте також:  Гандбольний клуб "Карпати" (Ужгород), який належить екс-соратнику Януковича грає в чемпіонаті Угорщини

Наразі «Шахтар» має в своєму активі 7 балів, та займає другу сходинку в групі B.

 «Шахтар» – «Реал» – 2:0
Голи: 1:0 Дентіньо (57), 2:0 Соломон (82)

«Шахтар»: Трубін, Додо, Бондар, Вітао, Матвієнко, Степаненко (к), Коваленко (Патрік, 85), Марлос (Майкон, 73), Тете, Тайсон (Соломон, 74), Мораес (Дентіньо, 25; Фернандо, 85)

Читайте також:  Гандбольний клуб "Карпати" (Ужгород), який належить екс-соратнику Януковича грає в чемпіонаті Угорщини

«Реал»: Куртуа, Васкес, Варан, Начо, Менді, Модріч, Едегор (Іско, 76), Кроос, Асенсіо, Бензема (Діас, 76), Родріго (Вінісіус, 76)

Попередження: Варан

Читайте також: