fbpx
Відео Спорт Футбол

Ліга чемпіонів 2020/2021: «Шахтар» знову програв «Боруссії» М

Донецький «Шахтар» вдруге поступився «Боруссії» з Менхенгладбаха в рамках групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2020/2021 років.

Нагадаємо, що перша зустріч завершилася з рахунком 6:0 на користь німців.

 В цей же раз підопічні Луїша Каштру пропустили чотири м’ячі. Рахунок відкрив на 17-й хвилині Штіндль, відзначившись з пенальті. На 34-й хвилині Ельведі подвоїв перевагу своєї команди, а на 45+1 Емболо забив третій м’яч. На 77-й хвилині Вендт знову вразив ворота Пятова, встановивши таким чином остаточний рахунок в матчі.

«Проблеми накопичувались, потім на нашу команду навалилася хвиля коронавірусу – ми втратили на кілька тижнів досить багато гравців. Через те, що хлопці вже на початку сезону почувалися не надто добре, а потім додалося ще й усе це, важко. Ми намагаємось відновити команду, проте це дається дуже складно. Розуміємо, як зараз неприємно нашим уболівальникам через наш перформанс. Мені як тренерові не потрібен тиск будь-кого, аби перемагати. Я тисну сам на себе, я маю відповідальність тиснути на самого себе. І хто знайомий зі мною багато років, чудово знає, що я відповідальний за все те, що відбувається з результатами команди. Якщо результат не найкращий, я відповідальний. Тренер відповідальний за ці погані результати», – сказав після матчу головний тренер української команді.

Читайте також:  Гандбольний клуб "Карпати" (Ужгород), який належить екс-соратнику Януковича грає в чемпіонаті Угорщини

Наразі «Шахтар» знаходиться на третьому місці в групі B.

«Боруссія» М – «Шахтар»  –  0:4
Голи: Штіндль, 17 (пен.), Ельведі, 34, Емболо, 45+1, Вендт, 77

«Шахтар»: Пятов (к), Додо, Кривцов, Бондар, Матвієнко, Степаненко, Патрік (Майкон, 81), Марлос (Маркос Антоніо, 71), Тете, Соломон (Фернандо, 59), Мораес

Читайте також:  Гандбольний клуб "Карпати" (Ужгород), який належить екс-соратнику Януковича грає в чемпіонаті Угорщини

«Боруссія» М: Зоммер – Лайнер, Гинтер, Елведі, Вендт – Нойхаус (Закарія, 69), Крамер, Лазаро (Херрманн, 69) – Тюрам (Траоре, 83), Штіндль (Бенеш, 80), Емболо (Плеа, 70)

Читайте також: