fbpx
Здоров'я Популярне

Консультацію лікаря в Україні можна отримати не виходячи з дому

Під час пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 як-ніколи актуальним є консультація лікаря. Але що робити, якщо у вас немає можливості поїхати в поліклініку для цього, але необхідно швидко отримати відповідь на питання, пов’язане зі здоров’ям? У цьому допоможе сервіс Doc.ua.

 Завдяки йому можна отримати онлайн-консультацію з лікарем, не виходячи з дому. Дана послуга доступна з 8:00 до 20:00. Замовивши консультацію, вже через півгодини з вами зв’яжуться, щоб допомогти.

Читайте також:  Від псевдомесіанської ідеї «Святої Русі» до імперського рашизму: що проповідують ідеологи «русского міра»

З лікарем можна обговорити будь-яку проблему зі здоров’ям і отримати кваліфіковану відповідь. Підкреслимо, що вартість онлайн-консультації у 3-6 разів дешевша за очну зустріч.

Сам сервіс досить простий у використанні. Необхідно обрати лікаря за фахом (черговий або сімейний) або ж за симптомами, тривалість та вартість консультації і просто записатися. При цьому можна скористатися будь-яким зручним способом зв’язку: телефон, Viber, Telegram або WhatsApp. Всі рекомендації лікарів зберігаються в особистому кабінеті і будуть доступні після розмови.

Читайте також:  GROM. Як працює спецназ Польщі? (ВІДЕО)

Крім цього, сервіс Doc.ua дозволяє знайти доктора, викликати його додому або ж просто записатися на прийом. Тепер вам не потрібно шукати номер клініки, потрібного лікаря і витрачати свій дорогоцінний час. Все це можна зробити в онлайн-режимі, при цьому переглянувши відгуки інших відвідувачів.

Записатися в поліклініку або викликати лікаря додому можна абсолютно безкоштовно за цим посиланням!

Читайте також: