fbpx
Право

У ВР створили робочу групу щодо КСУ

У Верховній Раді створено робочу групу для розробки законопроектів з питань електронного декларування та діяльності Конституційного Суду України. Про це повідомила заступник голови комітету ВР з питань правової політики Ольга Совгиря.

«Розпорядженням заступника Голови Верховної Ради створено робочу групу з представників депутатських фракцій (груп), яка до 1 грудня 2020 р. має напрацювати узгоджені законопроекти з питань, що стосуються е-декларування та організації діяльності Конституційного Суду», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

До неї ввійшли голова комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський (голова робгрупи), Ольга Совгиря (заступник), голова комітету Верховної Ради з питань правової політики Андрій Костін, голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія, нардеп з фракції Батьківщина Сергій Власенко, голова парламентської фракції Слуга народу Руслан Князевич, перший заступник голови комітету з питань антикорупційної політики (Голос) Ярослав Юрчишин, нардеп з фракції Опозиційна платформа за життя Антоніна Славицька, нардеп від групи Довіра Микола Бабенко та нардеп від групи За майбутнє Тарас Батенко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, заступник голови комітету Верховної Ради з питань правової політики Ольга Совгиря заявила, що наразі реєструється законопроект «Про внесення змін до Закону України “Про Конституційний Суд України” (щодо порядку розгляду справ Конституційним Судом України)».

Читайте також: